21:30, 7 Janar 2017

Argodesign ka konceptuar një dron i cili do të shërbej si ambulancë, e që do të evitoj trafikun.

Në këtë prototip ka vend për një personel të ndihmës së shpejtë dhe një pacient.

Eshtë thënë që “Ambulanca dron” mund të shpëtoj shumë jetë ngaqë eviton trafikun dhe është e shpejtë, si dhe mund të zbarkoj në vendet nga më të ngushtat.

Se si është paramenduar ky dizajn shikojeni videon më poshtë.

Interesante