19:45, 17 Shkurt 2017

Numri i atyre që kanë uruar sot  Kosovën ka qenë i madh, njofton Klan Kosova.

Një urim kreativ për 9 vjetorin e Pavarësisë së vendit ka përgatitur ambasada amerikane, njofton Klan Kosova.

Në një video me titullin çfarë dinë dhe nuk dinë për Kosovën, e poashtu edhe se çka duan dua tek ajo, ambasadori Greg Delawie së bashku me anëtarët tjerë të ambasadës kanë dhënë mendimet e tyre.

Pos amerikanëve, urime për Kosovën kanë pasur edhe gjermanët.

Për më shumë detaje, ndiqeni storien e Rilind Matoshit.

 

 

Interesante