21:27, 28 Shkurt 2018

Amazon ka blerë një kompani amerikane e cila ndërton zile për dyer të teknologjisë së lartë.

Kjo pritet të ndihmoje kompaninë e shitjes online në dërgimin e pakove nëpër adresa të ndryshme.

Kur bie zilja ajo incizon video të hyrjes së shtëpisë dhe e dërgon atë në telefonat e mençur të pronarit.

Kjo zile mund të ndihmojë klientët e Amazon që t’i besojnë shërbimit të ri të kësaj kompanie që u lejon punonjësve të saj të hapin dyert e shtëpisë dhe të vendosin produktet brenda.

Amazon ka shpenzuar më shumë se një miliard dollarë për blerjen e ziles.

Ring smart doorbell