9:32, 14 Shtator 2017

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës kanë ndërmarrë një aksion në  Pejë.

Me këtë rast ata kanë arrestuar sekretarin e Kryqit të Kuq të sistemit paralel, Moma Dashiq, shkruajnë mediat serbe, transmeton Klan Kosova.

Aksioni ka qenë i gjerë, pasi edhe sy sekretarë të tjerë kanë përfunduar në pranga, njëri në Dragash dhe tjetri në Graçanicë.

Interesante