8:42, 12 Tetor 2017

Ylli i Instagramit, Kristen Hancher nga Los Angeles, po kalonte çaste intime me partnerin e saj, Andrew Gregory, kur ajo gabimisht kishte hyrë LIVE në Instagram.

Transmetimi live kishte shfaqur vetëm zërin e tyre, sepse telefoni mobil kishte qenë i kthyer përmbys.

Ky incizim kishte zgjatur për rreth tre minuta.

Kjo më pas ishte postuar në Instagram Story të profilit të saj, ku 14 mijë nga 3.9 milionë ndjekësit e saj po e dëgjonin.

Pasi që e kishte kuptuar gabimin e saj, 18 vjeçarja menjëherë hoqi postimin nga mediat sociale.

“Kushdo që pa LIVE-n time, vetëm dua të kërkoj falje”, tha Hancher.

“Kjo ishte totalisht E PAQËLLIMSHME. Fshijeni nga mendja juaj. Kjo ishte super turpëruese dhe super jo komforte”.