22:08, 19 Maj 2017

Aida Dërguti nga Vetëvendosja ka thënë se listat e partive për deputetë nuk duhen të kenë njerëz të korruptuar.

“E dëgjova deklaratën e ambasadorit të Amerikës për pastrimin e listave nga të korruptuarit dhe mendoj së kjo është shumë mirë”.

“Kjo duhet të jetë edhe përgjegjësi e partive politike”.

“Proceset e Vetëvendosjes nuk janë procese korruptive, janë procese politike të ndërtuara”.

“Problemet e Vetëvendosjes me ligjin janë të vazhdueshme me shtetin e kapur”.

Dërguti këto komente i ka bërë në Magazinën Zgjedhore të Klan Kosovës.

klankosova.tv

Interesante