20:20, 21 Prill 2017

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa shkoi sot në Gjakovë.

Atje i shoqëruar nga vartësit e tij dhe e para e këtij qyteti, Mimoza Kusari-Lila, vizituan aeroportin, i cili ende nuk po shfrytëzohet, njofton Klan Kosova.

Pas takimeve me menaxhmentin e tij, pati premtime e shpresa se ky aeroport do të funksionalizohet, por se kur nuk dihet.

Kronikë nga Vullnet Krasniqi.

Interesante