20:36, 16 Maj 2018

15 vjeçarja Vanesë Sadriu ka hapur tri biblioteka nëpër shkollat e fshatrave.

Ajo tha se librat i mori nga libraritë e qytetit derisa disa tituj i dhuruan edhe autorët e botimeve dhe u ndihmua edhe nga vullnetarët.

Sadriu tha se në kuadër të projektit parasheh që për çdo vit të pasurojë me libra së paku dy shkolla.

Kronikë e zgjeruar nga Rejhane Selimi.