19:05, 13 Gusht 2017

Adele me shumë gjasë do të rikthehet të jetojë në Londër, ndonëse kishe shpenzuar 7 milionë dollarë në një shtëpi në Hidden Valley të Beverly Hills, hiç më larg se një vit më parë.

Pavarësisht këtyre pohimeve, Adele kaloi një natë të këndshme në Malibu bashkë me burrin e saj, Simon Konecki, me të cilin ka një një djalë katërvjeçar.

Sidoqoftë, Adele tani beson se Los Angeles nuk është ashtu siç ajo e ka menduar, dhe megjithatë do të kthehet në Londër ku ka shumicën e familjes dhe miqve të saj.

 

Interesante