12:00, 11 Janar 2017

Piers Morgan dhe Susanna Reid kanë vënë në dyshim në qoftë se Amal Clooney ka mundësi që të jetë shtatzënë, gjatë emisionit të tyre Good Morning Britain ditën e mërkurë.

Këto dyshime vijnë pas një fotografie të çiftit George Clooney dhe Amal Clooney, e që kjo e fundit duket që ka një bark më të fryrë, dhe kishte të veshur një fustan më të gjerë.

Komentet kanë vazhduar në qoftë se fajet i ka fustani apo në të vërtet Amal Clooney ka një bark më të madh.

'Is Amal pregnant?' Piers Morgan and Susanna Reid speculated whether George Clooney's wife has a baby bump after she sported a floaty dress at The White Helmets screening at the Bvlgari Hotel in London on Monday night

Speculation: Amal appeared to be sporting a small bump at The White Helmets screening which has set the rumour mill into overdrive

Talking at a reception after the screening, George said on freedom of press: 'In the United States, in our Constitution, it doesn't guarantee political parties, it doesn't guarantee much, it doesn't guarantee journalism...'

Interesante