15:31, 13 Prill 2017

 

Ka dalur një pije e re që duket si ujë dhe shijon sikur kafe.

Kafeja bëhet nga kokrrat e kafes dhe ujit, shkruan Metro, transmeton Klan Kosova.

Pohohet se kjo akte prodhohet nga metoda që nuk janë përdorur më parë.

E themeluar nga vëllezërit David dhe Adam Nagy, kompania CLR CFF që gjendet prapa këtij zbulimi të kafes”.

Kjo kompani pohon se kjo pije vjen si ‘kombinim i teknologjisë dhe përbërësve të cilësisë së lartë, pije kjo e zhvilluar me shije dhe aromë unike”.

 

Interesante