18:30, 13 Mars 2018

Këtë javë ka pasur shumë thashetheme se Jhene Aiko dhe Big Sean u ndanë për shkak të tradhtisë.

Por, çifti vendosi të dalë në Twitter për t’i mbyllur të gjitha spekulimet, transmeton Klan Kosova.

“Asnjë prej thashethemeve nuk janë të vërteta. Ju dua”, ka shkruar Jhene.

“Interneti është një vend i egër, dhe një realitet tjetër”.

Big Sean komentoi nën statusin e të dashurës së tij me emoji në formë të duartrokitjeve.