15:37, 21 Prill 2017

Derisa shumica prej nesh jetojmë në hapësira jetësore normale, ekzistojnë disa shtëpi në këtë botë që janë sa frymëzuese aq edhe frikësuese në hartimin dhe strukturën e tyre.

Shikoni fotografitë e mëposhtme nga më e bukura deri tek më e tmerrshmja, transmeton Klan Kosova.

14016460-cliff1-1492036867-650-6b0d7e4122-1492451209 14016560-cliff-1492036798-650-2e0b1cbe36-1492451209 14016610-small-1492036507-650-0e59109bca-1492451209 14016710-door1-1492035539-650-2a58cc5815-1492451209 14016760-cubehouses-4-1492034594-650-f4ab6861c1-1492451209 14016810-mush-1492034175-650-eba150490c-1492451209 14016860-mushroom-870x441-1492034064-650-8c1c745982-1492451209 14016910-slideh-1492033806-650-a94642bece-1492451209 14017010-screenshot2017-04-12094046-1491986619-650-f7df85211b-1492451209 14017060-shoe-1491986136-650-0788998487-1492451209 14016510-picture6-1491985887-650-346267f1d6-1492451209 14017110-boeing727house07-1492416671-650-a6f23c05ac-1492451209 14017160-glass-1491952055-650-70f7fa6d9d-1492451209 14017210-stone-1491985672-650-ae9efcadc9-1492451209 14017260-flint-1491951459-650-59276fac51-1492451209 14017310-church-1491950961-650-39f70bebd4-1492451209 14017360-skate-1491985447-650-9560ce2cee-1492451209 14017410-sk8-1491950484-650-9560ce2cee-1492451209 14017460-bubblehouse-1491947959-650-862f482a4d-1492451209 14017510-wall-1491948097-650-b8be5e2bf1-1492451209 14017560-seashellhouse-1491947266-650-b8be5e2bf1-1492451209

Interesante