16:55, 21 Prill 2017

Kjo video mori mbi një milion shikime, e cila shfaq dy qentë duke u martuar. Një martesë e organizuar kundër vullnetit të tyre (ndoshta), por mjaft e bukur, transmeton Klan Kosova.

Dhe në fund ata të dy duken se iu gëzuan gjithë këtij organizimi, kështu që klikoni mbi videon e mëposhtme për të parë të gjithë ngjarjen.

 

Interesante