21:37, 8 Maj 2017

Kampionia Olimpike në xhudo Majlinda Kelmendi dhe trajneri i saj Driton Kuka kanë qenë të hënën mysafit të fakultetit të edukimit fizik dhe sportit.

Ata para studentëve kanë treguar për arritjet dhe punën e tyre me xhudon, njofton Klan Kosova.

Por Kelmendi gjithashtu tregoi edhe nëse arritjet e saj në xhudo i kanë ndihmuar edhe familjes së saj.

Gjithashtu në kronikë e kuptoni nëse Majlindës i pëlqen pitja.

Kronikë nga Naim Selmani.

https://youtu.be/XhL_GDphXIc

 

 

Interesante