14:14, 17 Prill 2017

Të gjithë e dijnë që simbol i festës së Pashkëve, janë vezët e ilustruara me ngjyra të ndryshme si pjesë e ritualit të kremtimit të kësaj dite për të krishterët, përcjellë Klan Kosova.

Por në Britaninë e Madhe po shënohet një rekord i ri sa i përket shënimit të kësaj dite.

Bëhet fjalë për një vezë Pashke e cila është tejet e veçantë dhe me një çmim super-luksoz.

Ajo është e punuar me flori të bardhë prej 18 karatësh dhe e mbuluar me plotë 910 diamante, përcjellë Klan Kosova.

Si e tillë, ajo mund të ju shërbejë edhe për të mbajtur ndonjë kujtim të bukur fotografie brenda saj!

 

1490716072_veza2

1490716097_veza5

Interesante