20:23, 31 Maj 2017

Carolyn Hartz nga Australia është 70 vjeçare dhe ka forma të pabesueshme trupore, ndërsa tregon se ka hequr dorë nga konsumimi i sheqerit para 30 vjetësh.

Ajo tani, në këtë moshë ka trupin e një vajzeje të re, dhe tregon se ka qenë e vështirë të heq dorë nga sheqeri, por beson se është një nga arsyet pse ajo ka arritur ta mbajë veten të shëndetshme dhe ta mbajë trupin e saj në formë.

Interesante