20:00, 17 Korrik 2017

Një grua, emri i të cilës nuk është bërë i ditur, ka përfunduar një projekt me fotografi mjaft interesante nëpër Evropë.

Ajo ka marrë 13 fotografi të vjetra të 30 vjetëve më parë dhe shkroi për të parë nëse mund t’i gjej vendet e njëjta për t’i bërë fotografitë, sot, transmeton Klan Kosova.

Shikoni fotografitë e mëposhtme, janë me të vërtetë interesante!

Thirty Years Later In Strasbourg, FranceThirty Years Later In Cologne, Germany

Thirty Years Later In Strasbourg, FranceThirty Years Later In Heidelberg, GermanyThirty Years Later In Strasbourg, FranceThirty Years Later In Strasbourg, FranceThirty Years Later In Mainz, GermanyThirty Years Later In Heidelberg, GermanyThirty Years Later In Mainz, Germany

 

Interesante