8:58, 14 Nëntor 2017

Aoife Lovett kishte luftuar me shëndetin mendor përgjatë viteve dhe, edhe pse u përmirësua, plagët i sollën kujtime që dëshironte t’i harronte, transmeton Klan Kosova.

Aoife donte t’i mbulonte ato me tatuazhe, por të gjithë artistët që ajo i pëlqente e refuzonin të punonin me të, përveç njërit.

Ryan Kelly ishte ai që u mor me të. Shikoni më poshtë tatuazhet që Ryan realizoi në vendet ku Aoife donte t’i zhdukte përgjithmonë.

self-harm-scars-tattoo-cover-up-ryan-kelly-28self-harm-scars-tattoo-cover-up-ryan-kelly-27self-harm-scars-tattoo-cover-up-ryan-kelly-26