10:03, 12 Janar 2017

Një 19-të vjeçare e ka përshkruar momentin kur e ka lindur foshnjen e saj, duke thënë se nuk e kishte ditur se është shtatzënë deri në momentin e lindjes.

Emma Crofts-Wilson, nga Zelanda e Re, ishte e vetme në shtëpi kur papritmas e kishte lindur, tani vajzën e saj 11 muajshe Hannah Marie Teira, shkruan Daily Mail, transmeton Klan Kosova.

Ajo kishte pasur dhimbje të mëdha në stomak dhe në shpinë një natë më parë.

Emma kishte parë se nga vagjina e saj, po dilte një kokë bebeje dhe e kishte ndjerë nevojën që të shtynte në mënyrë që të lindte

Më pas familjarët e saj kishin arritur në shtëpi dhe e kishin dërguar në spital, ku ajo i kishte dhënë jetë vajzës së saj.

The shocked mum had the presence of mind to cut the umbilical cord with kitchen scissors before she texted her mum

 

 

Interesante