13:37, 16 Janar 2018

Fundjava është kohë e mirë për filma.

Kështu që mos të ju ik kjo kohë pa e parë ndonjë film të mirë, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë i keni disa filma që do të ju mbajnë me një frymë deri në fund.

Shikoni dhe vlerësojeni vetë.

The Life of David Gale

Trance

Gone Baby Gone

The Girl on the Train

Zodiac

Mulholland Drive

The Number 23

Memento

Prisoners

Fracture

Before I Go to Sleep

Mystic River

Flightplan

And Then There Were None

The Oxford Murders

klankosova.tv

Interesante