12:30, 13 Gusht 2017

Urat janë një nga kryeveprat më të mëdha të inxhinierisë dhe strukturat masive më të ndërlikuara që njerëzit kanë ndërtuar ndonjëherë, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë ju sjellim disa nga mrekullitë arkitektonike monumentale që me siguri do t’ju bëjnë të dridheni nga frika.

SHBA

Britani e Madhe

Kina

Zvicra

Spanjë

Japoni

Francë

Brazil

Suedi

Rusi

 

 

Interesante