18:32, 17 Shkurt 2017

Një gotë alkool në ditë është e këshillueshme, por disa njerëz e teprojnë, duke kaluar nga një gotë në një shishe.

Kjo është shumë e dëmshme madje ju nxjerr jashtë kontrollit, rrit oreksin, krijon sasi hormonesh të pabarabarta.

Gjithashtu paraqet pasoja të rënda shëndetësore, shkruan blitz.al. Më poshtë do të gjeni disa prej shenjave që të kuptoni se jeni duke pirë shumë alkool dhe të ndërgjegjësoheni. Trupi juaj ka nevojë për hidratim.

Jeta shoqërore rrotullohet vetëm rreth alkoolit.

Mërziteni kur njerëzit pinë ngadalë dhe jo në ritmin tuaj.

Zgjidhni pijet më të lira për të pasur mundësinë të blini sa më shumë.

Keni shumë fotografi duke pirë alkool.

Bëni sjellje të pakontrolluara, ndonjëherë edhe të rrezikshme.

Nuk pini ujë mjaftueshëm, por alkool.

Keni lëkurë të thatë.

Ju çdo javë kaloni një “hangover”.

Ju konsumoni alkool para se të bëni diçka të rëndësishme.

Miqtë dhe familja juaj janë të shqetësuar për këtë gjë.

Interesante