14:52, 18 Mars 2017

Këngëtarja Era Istrefi tashmë i ka arritur 10 milionë klikime në këngën e saj “Redrum”.

Istrefi e cila u bë e njohur edhe ndërkombëtarisht këtë këngë e ka publikuar 24 shkurt dhe akoma pa u bërë një muaj kënga e saj është klikuar mbi 10 milionë herë, njofton Klan Kosova.

 

Interesante